Sunday, August 22, 2010

Iftar - Melting Pot Concorde Kuala Lumpur


My pren Ash call me ajak kuar buka posa semalam.... so dengan bangga nyer bersiap siap tunggu dia pick up depan MINDEF... perh dah bawak BMW X5 tu... kayo betul bapak dia.... so we pn decide nak makan kat mana.. dengan slamba nyer dia jawab....i just wanna to eat great dessert... perh... so pikir pikir... CONCORDE jer la.... (sebab tu je yang kawan tau)


so as conclusion harga.. RM102.oo nett (air dah termasuk dalam package ramadan) ada kamben, and malay crusine.... makanan ermm average.. no shashimi... no shushi.. no oyster...(big no no) can conclude lack of international food... (posa posa mana larat makan masakan kampung jer kan...) presentation as usuall. but limited choice of dessert.but full mark given on dessert (sedap). and very ambient place to chit chat, lepak, smoking, makan, makan dan makan...

untuk datang again waktu ramadan ni?... (will not come again during ramadan promotion- and will not promote to my fellow friends to go there for Iftar)


2 comments:

ezam said...

kenapa tak pi shagri-la

rasanya desert derang paling best!


ash balik ek??????

kem salam kt beliau!

Chef Aduka said...

MAHAI NO!!!!!