Wednesday, May 26, 2010

Mutoo oh Mutoo


Di sebab kan kenaikan harga minyak dan dalam kaedah mengurangkan Carbon Foot Print (save the tree... save the world) tetiba jadi mode Miss Universe jab...kawan amik keputusan beli motorsikal instead beli keter...

Dalam ati nak beli keter gak.. tapi umah baru kakak kawan takder tempat parking berbumbung.. since yang berbumbung semua di konker dek my sis nyer kereta and my bro in law so kalau kawan beli kerter.. terpaksa park tengah panas.. mane leh kan...

carik punya carik kawan pn decide beli motor skuter (tetiba ala ala hip hop) senang.. just pulas minyak jer... (dasar tak reti bawak moto)

So bila moto dah dapat baru la bergiat usaha amik lesen... moto dah ada lesen takder... hehehe.. so pas attend class dapat ler lesen lembu aka "L" apa laie merempit la....

so semperna cuti Wesak my plan nak travel ke (if any)

1) Parit raja
2)Kampar
3)Segamat
4)Alor Setar
5)Johor Baharu
6) Seremban

tapi semua dalam planning.. sebab kalau malas.. golek golek comel atas katil jer la.......


6 comments:

ayin said...

seremban?umah saper.hoho

ezam said...

motor mahal!!!!!!!!!!!!!!!1

Chef Aduka said...

yesss....alor star plzzzz....nampaknya blog dah tak bersarang lagik dah....

fruzabdullah said...

Ayien- tanya laie ka?
Abg wan- minggu depan balik kedah
enchek Ezam- I tak mampoo beli LV

amjan said...

pastikan time merempit tu tak mengepit tau! Klu tak sesuatu sgt.

iBu...gUru said...

Fruz masa nak blk aloq staq singgah la p. buntaq