Tuesday, May 25, 2010

2010- planning and planning


Planning - adess.. tahun yang penuh planning.

Since dah bertukar tempat kerja. Potfolio kawan pn berubah.. dari Quality and Assurance Dept (QAQC) berpindah ke Planning and Controlling Dept. and working as a project planner. Adess tak pernah ada xperiance buat planning ni.. tensi tensi... how ever lets skip about work pressure and let kawan list bout my plan for 6 bulan terakhir 2010

1) June-July- Surabaya (mendaki gunung Argopuro) longest track in Indonesia
2) June- Paragliding xtivity kat bukit Jugra Klang
3) Oct- Europe Tour
4) Dec- Aussie adventure - family trip.

Haiyooo tak sempat nak chop duit...tapi no hal ler kalau berbelanja lebih skit .. bukan senang nak ada perluang pergi kan.... laie satu pesanan kawan... kalau dah ati ingin melancong negara orang tu.... Duit Haji Korang dah ada ker? Arwah mak kawan pesan.. kalau nak melancong pn make sure duit haji tu dah ada.. kalau takder.. better simpan dulu supaya cukup and tunggu turn.. at least kita dah berusaha nak pergi tapi still jadi waiting list..

cakap bab turn p haji turn kawan on 2032 - waaaaa. waktu tu umo kawan pn dah 50 thn.. ngeri.....


2 comments:

ayin said...

bakal haji fairuz

ezam said...

hai abang aji!!!!!