Saturday, August 29, 2009

Kujo dan Leo- Dah besar



attached is gambar Kujo dan Leo.. Perhh dah besar...
dah start tunjuk peribadi masing masing

Contoh

a) tahap alert - Leo laie alert dari Kujo.. contoh.. kalau kucing melintas.. Leo akan mengejar.. Kujo buat dekk jer... kalau orang datang (foreigner) Leo akan menyalak...Kujo lak akan mengejar orang tu. dah stand by dok sebelah.. tak menyalak.. tapi mode menyerang... (ngeri gak tgk muka dia waktu tu)

b) tahap patuh - Kujo mmg taat.. patuh.. marah sekali jer.. terus tak buat...Leo... adess... degil... and dia slalu buat kasi Kujo kena marah...

c)tahap menyalak.. Kujo diam jer... takder bising2.. tapi Leo.. ades.. skit skit menyalak.. makan lewat.. menyalak.. main ngan Kujo pn menyalak... dia boring pn dia menyalak.. (psycho mamat ni)

d)lain lain- Kujo nampak independent.. dan prihatin.. waktu kepala Leo sangkut dalam mesin steel bender..first time Nazril kata Kujo menyalak bagai nak gila... pastu bila Nazril kuar tgk.. Kujo terkam dan tarik seluar Nazril bawak kat tempat Leo tersangkut Kepala...kira bagus la...
Leo la.. (adess.. dalam ati anjing ni retard kot.. ) dah ler kecik dari Kujo.. sedangkan kuar dari perut sama sama.. kasi makan pn sama banyak.. tapi terbantut jer... manja Leo tahap amoi..skit skit sendel suruh massage perut... pastu kalau kita duduk.. Leo terkam dan menyondol bawah peha.... manja sangat....

Kujo dah boleh bwak keluar dari rumah.. pakai rantai.. tapi leo... nak langkah pintu pagar pn takut... dah keluar suara ketakutan dah... he he he.. (dalam rumah Hero.. luar rumah takut...) anjing guard kat dah jadi Pets ... konfius

Leo buat aksi suruh Massage perut dia...
Weih weih.. Buat aper tu......
Tgh makan.. tak tgk Kiri kanan tu... abis satu bowl..
Pas makan ... terbongkang kenyang

3 comments:

KiTTuN said...

Tahniah...! Awak jaga mereka dgn baik. Suka sgt baca citer dia org. Lain kali update lagi. Hehe Comel lak tu.

(Putra) Yun C.K. said...

comellll nye mereke, nak sangat aku sayang mereke tuh...
sangat baik, sangat setie dan taat...:-)

fitrah said...

WOW!!!!!!
is that German shepherd...??

hi,
i'm Fitrah and i'm a muslim. I have 5 dogs all of them are different breeds.

Peace be upon you.(and Many)