Monday, August 17, 2009

Bridge Competition @ UTM2005

Bila takder kerja mula ler surf internet.. so terjumpa ler website UTM ni.. adess.. kembalikan zaman nolstagia waktu study kat UiTM dulu... as kontigen Uitm rase tercabar maka kami menghantar 2 bijik bus untuk menyambut cabaran UTM untuk bertanding dalam Pertandingan ini. Dengar khabarnye pada mula comitee just allow 50 penyertaan seluruh malaysia untuk kategori IPT dan 50 laie untuk kategori sekolah... tapi tetiba di comitee yang terdiri dari UTM nyer orang menaikkan Kuota kerana kekurangan peserta dari UTM sendiri.. mau tak nyer kurang.. UITM-Shah Alam sajer dah antar 20 penyertaan.
actually sebelum terpilih kitaorang kena antar proposal. Dari proposal tu.. 50 pasukan terbaik akan terpilih untuk bertanding di UTM

We all Bukan tamak tapi since kejar "A" dalam subject Design.. so terpaksa ler masuk.. alang alang masuk biar happening.. so mmg group UITM mmg happening la. Keputusan nyer... we all kalah.. (tapi menang sorak yer)....bukan nak kutuk.. tapi kan.. kalau mostly pengadil tu datang dari lecturer UTM (paham paham jer la)
yang laie best tu... semua kategori untuk IPT menang kat UTM dan yang terlepas ialah

1) Overall tempat ke-3 (UMS)
2) Multi Media tempat pertama - ITTAR
3) Multi Media tempat ke -3 -UiTM

apa pn tak kesah ler.. sebab kawan dapat A dalam design.. hik hik ni gambo kawan waktu kat UTM yang tenang bangat rasenyer... tak macam UITM -Shah Alam sibuk giloes cam living in Manhattan jer kalau study kat Uitm-shah alam

you can check UTM website by Clicking here


i am wearing pink strip shirt and suar putih..
setting up our Resplendent Bridge
men in vest....

2 comments:

ayin said...

lawak sial ghuper hang time study dlu.huhuhuhuhu

ezam said...

mmg lawak...pakei vest tie kt luor.....muahahaahah oren lak tuh dh mcm warga 1 melesia di brickfields...color of ranggoli..