Wednesday, July 15, 2009

Brain Lock


idea idea... adess.. fening kepala

Ape nak tulis ?
Bagus ker Idea kita?
Camner nak kasi proposal kita outstanding?

benda tu la yang dok bermain main dalam otak sekarang... nak tulis proposal thesis bukan nyer senang... esp nak masuk postgraduate.. maturity mestila kena ada dalam penulisan. kawan dah amik keputusan untuk sambung belajar.. buget dah cukup kira self finance jer.. tapi yang best nak amik jalan sukar.. master in sciene engineering kat Universiti Malaya. godek godek website dia ternampak lak offer.. apa laie terus la register... adess.. tiba tiba nak thesis proposal la plak.. sebab mode study yang kawan amik ni research bukan coursework.. hu hu hu.. so mencari idea la tajuk yang sesuai.. mmg kawan dah ada tajuk.. bahkan bahan rujukan pn dah ada.. tapi paham paham ler.. bila nak start ... terus brain lock.

fening fening.. kang tulis merapu.. tak dapat lak enrollment... hu hu hu...harap harap idea kawan ni dapat ler menarik minat orang orang kat UM tu...

tapi terima kasih kepada Hamizura kerana sanggup tolong kawan dari segi metal dah material. Tak terbalas jasa.. Nanti balik mesia fruz belanja makan... hik hik hik

5 comments:

Chef Aduka said...

HUAHHHHHHHHHHH...SAMBUNG BELAJA!!!BESTNYA!

ayin said...

TAHNIAH-aku bla lg???huhuhuh

(Putra) Yun C.K. said...

yes..yes...yes...bagus lah ko nak sambung blajar. Kalau ko dah ade tajok, ko kene consult dengan professor yang akan facilitate ko.
So, ko kene pilih lah professor yang mampu menolong ko, pilih elok-elok tau..kihh..kihhh..kihhh..;-)

महामंत्री - तस्लीम said...

Nice Blog. Congrats.
-Zakir Ali ‘Rajnish’
{ Secretary-TSALIIM & SBAI }
[Editor- Children’s Poem & Adult’s Poem]

eQbalzack said...

jumpa di sanaaaa....